Cégünk, a Csermák és Társa Kft. 2000-ben alakult, azóta is számos sikert elérve, jelenleg 17 fős létszámmal működik és várja megrendelőink felkeresését legyen az bármilyen megbízás csőhajlítással vagy íveléssel kapcsolatban.

Vállalatunk profiljába az alábbi szolgáltatások tartoznak:

  • cső és idomacél hajlítás, ívelés
  • fonott acél háló készítés
  • huzal hullámosítás
  • hegesztési, csiszolási és összeállítási munkákat is vállalunk

Jelenleg országos lefedettséggel dolgozunk, de folyamatosan törekszünk a szolgáltatásaink határon túli kiterjesztésére is.

Széleskörű, folyamatosan bővülő kapcsolatokkal rendelkezünk, partereinken keresztül a hajlítandó csövek lézeres vágása is kivitelezhető.

Gépparkunk jelenleg 4db különböző méretű csőhajlító géppel rendelkezünk, magas színvonalú technikai felszereltségünknek köszönhetően hajlítást 10mm átmérőtől 130mm átmérőig, ívelést pedig 60mm-ig vállalunk.

Széles szerszámpalettával állunk megrendelőink rendelkezésére, amelyekkel minőségi munkát végezve valósítjuk meg ügyfeleink egyéni elképzelését, amelyek alapján újabb hajlító, ívelő szerszámokat is gyártunk.

Fonott acélhálókat is készítünk, különféle kivitelben, 2000mm magasságig, 12m hosszúságig.

Kovácsolt vas jellegű kerítések gyártását is vállaljuk, akár fonott acélhálóval is kombinálva, megrendelőink igényei, elképzelései szerint. A választásban számtalan fotó áll ügyfeleink rendelkezésére.

Növénytermesztéssel foglalkozó ügyfeleink számára ajánljuk figyelmébe a különféle nevelőpálcák, szőlő nevelőpálcák gyártását.

Amennyiben megrendelőnk nem igényel teljesen új huzal gyártását, abban az esetben már meglévő, használt huzal hullámosítására is van lehetőség.