Több mint 15 éves múltra visszatekintő cégünk szolgáltatásaiból nem hiányozhatnak a fonott acél háló készítés sem. Precíz, megbízható kivitelezésben érhetőek el különféle acél hálóink, amelyek tartósságát garantálni tudjuk.

Az általunk előállított fonott acél hálóink magassága 2000mm, hossza pedig akár 12m is lehet, természetesen minden esetben megrendelőink igényeire szabva.

Milyen termékek találhatóak a fonott acél háló készítés területén belül?

  • A legegyszerűbb, ugyanakkor kiváló konstrukcióink közé sorolhatóak a csibehálók, ill. madárhálók. Anyaguk horganyzott lágyhuzal. Első sorban baromfi udvarok bekerítésére használhatóak, de alkalmasak galambok és más madarak távoltartására. Utóbbi esetben gondolhatunk pl. vásárcsarnokok befedésére is.
  • Természetesen a változatos kivitelezésű drótfonatokról sem feledkezhetünk el, ha a fonott acél háló készítés megvalósítására gondolunk. Alapanyaguk, akár csak a madárhálók esetében horganyzott lágyhuzal. Gyakorlatilag bármekkora négyzetméterű terült bekerítésére alkalmas, gondoljuk itt pl. udvarok, kertek, tanyák, keretek körbekerítésére. Azonban sokkal nagyobb méretekben is gondolkodhatunk, drótfonatok segítségével akár erdők vagy ipari területek bekerítése is megoldható.
  • Ha már az erdő körbekerítése is fölmerül, mindenképpen ajánljuk megrendelőink figyelmébe az ugyancsak horganyzott lágyhuzal alapanyagból előállított vadhálóinkat is. Ezen hálók hatékonyabbnak bizonyulnak az erdei állatok távoltartásában, hiszen strapabíróbbak, mint a drótfonatok.

Mit kínálunk még?

  • A fonott acél háló készítés meglehetősen tág fogalom kör, így bátran állíthatjuk, hogy a kivitelezéseknek csak megrendelőink fantáziája szab határt.
  • Hivatásos vagy hobby állattartó ügyfeleinkre is gondoltunk, akiknek mindenképpen ajánljuk figyelmükbe ponthegesztett hálóinkat. Anyaguk a már megszokásos, de kiváló minőségű horganyzott lágyhuzal. Alkalmazásuk elsősorban madarak vagy nyulak körbekerítésére ajánlott.
  • A fonott acél háló készítés szolgáltatásunkat természetesen javítási munkák esetében is igénybe vehetik, legyen az nyúlketrec vagy kerítés szakaszának pótlása.

Egy kis extra: kovácsoltvas jellegű kerítések

  • Kovácsoltvas jellegű kerítések gyártásával is foglalkozunk, fonott acél hálóval kombinálva, megrendelőink elképzeléseinek megfelelő kivitelben.