Akár vadonatúj, akár már meglévő, használt huzalról legyen szó, hullámosításukat mindenképpen érdemes a lehető legjobb gépek és technológiák alkalmazásával biztosítani. Ez a záloga annak, hogy a későbbiekben a huzalok megőrizzék időtállóságukat.

Megbízható, magas színvonalon működő gépeinknek és nagy szakértelemmel rendelkező munkatársainknak köszönhetően lehetőség a huzal hullámosítás is kivitelezhető cégünknél.

Milyen területekre terjed ki huzal hullámosítás szolgáltatásunk?

  • Huzal hullámosítás témakörében elsősorban az ún. hullámosított hálók juthatnak megrendelőink eszébe, amelyek alkalmazásával természetesen bármilyen terület körbekeríthetünk.
  • Használhatóak egyszerű kerítésekként, kerítésbetétekként, ill. ipari területek bekerítéséhez is alkalmasak. Ezen hullámosított termékeink előre meghatározott méretben készülnek, azonban ha megrendelőnk úgy kívánja, egyedi kivitelbe is vállalunk munkákat huzal hullámosítás szolgáltatásunkon belül.
  • 3D-s táblás kerítések kivitelezése is megoldható ugyanezen hullámosító technológia alkalmazásával. Ezen kerítések a szokásos megbízható minőségben készülnek és kiválóan alkalmasak különböző telkek, házak vagy akár ipari területek elkerítésére. Táblás kiszerelésben érhetőek el.
  • A táblás kerítések felületkezelése natúr. Hegesztés előtt horganyzottak, ill. hegesztés után újra horganyzottak. Igény szerint színes kivitelben is kapható. A táblák méretétének függvényében két, három vagy négy hajtás található szerkezetükben.

Mit még vállalunk huzal hullámosítás szolgáltatásunkon belül:

  • Növénytermesztők figyelmébe ajánljuk, szőlőnevelő vagy nevelő pálcáinkat. A karók alapanyaga minőségi tüzihorganyzott huzal, amely növelt szilárdságú.
  • Ezen pálcákat tetszőleges hosszban daraboljuk, mindig a megrendelőink igényei szerint.