Köszöntjük!

Cégünk, a Csermák és Társa Kft. 2000-ben alakult, azóta is számos sikert elérve, jelenleg 15 fős létszámmal működik és várja megrendelőink felkeresését.

Rólunk

Csermák és Társa Kft.

Vállalatunk profiljába az alábbi szolgáltatások tartoznak:

Csőlézer vágás

Csőhajlítás

Élhajlítás

Hegesztés, lakatos munkák

CNC esztergálás

Korlát, kerítés gyártás

Év szakértelem

Sikeres projekt

Gyártó gép

Teljeskörű szolgáltatás

Széles körű, folyamatosan bővülő kapcsolatokkal rendelkezünk. Jelenleg országos lefedettséggel dolgozunk, de folyamatosan törekszünk a szolgáltatásaink határon túli kiterjesztésére is.

Gépparkunk jelenleg 4db különböző méretű csőhajlító géppel rendelkezik, magas színvonalú technikai felszereltségünknek köszönhetően hajlítást 10mm átmérőtől 130mm átmérőig, ívelést pedig 60mm-ig vállalunk.

Széles szerszámpalettával állunk megrendelőink rendelkezésére, amelyekkel minőségi munkát végezve valósítjuk meg ügyfeleink egyéni elképzelését, amelyek alapján újabb hajlító, ívelő szerszámokat is gyártunk.

 

Referenciáink

TALÁLJA MEG AZ ÖNHÖZ ILLŐT!

Célpiacok

Építőipar

Ügyfeleink különféle területekről keresnek fel minket. A csőhajlítás korán sem szűkül le egy területre, szolgáltatásunk kiterjed az építő- és a bútoriparra is.

Közlekedésipar

Partnereink igényinek kielégítése érdekében korlátok és kerítések gyártásával járulunk hozzá a közlekedésipar fejlesztéséhez.

Autóipar

A mezőgazdasági gépgyártás és az autóipar területéről is megbíztak már minket különféle alkatrészek előállításával, elkészítésük nem akadály.

Egészségipar

Több mint 20 év tapasztalattal gyártunk fitnesz gépeket professzionális felhasználásra a hazai és a külföldi piac számára.