Élhajlítás, peremezés

Az élhajlítás a lemezalkatrészek gyártástechnológiájában az egyik leggyakrabban alkalmazott technológia.

Magas minőségű élhajlítás

Mit érdemes tudni élhajlítás szolgáltatásunkról?

  A lemezmegmunkálás kiemelten fontos és gyakran alkalmazandó területe az élhajlítás, a lemezhajlítás, amely a mai bonyolult szerkezetű, precíziós alkatrészek esetén az egyik legnagyobb tapasztalatot és szakértelmet igénylő megmunkálás. 8 tengelyes élhajlító berendezés precíz megmunkálást és kiváló hajlítási pontosságot garantál. Tapasztalt szakembergárdánknak és a számítógépes előkészítésnek és vezérlésnek köszönhetően a bonyolult, összetett lemeztermékek pontos legyártása sem jelent problémát. Az élhajlítás során meglévő lemezterítékből vagy félkész alkatrészekből történik az új alaksajátosság létrehozása, ilyenkor a lemezeket hajlítjuk, visszahajlítjuk vagy lelapítjuk.

  Professzionális élhajlítás vágás

  Változatos felhasználás

    • Szénacél megmunkálás
    • Autóipari alkatrészek gyártása
    • Tömeggyártott fémalkatrészek élhajlítása

    Bármilyen szektor számára

    Miért válasszon minket?

      Gyors árajánlat küldés

      Gyors kivitelezés

      Megbízható, modern géppark

      Az élhajlítás során a legfontosabb szempontok: anyagminőség, lemezvastagság, hajlítási hossz, hajlítási szögtartomány. Célunk a jelenleg meghatározó függőségünk felszámolása, ezért igyekszünk szolgáltatási körünket különböző tevékenységek bevonásával bővíteni. A CNC élhajlítás a lemezalkatrészek gyártástechnológiájában az egyik leggyakrabban alkalmazott technológia.

      Élhajlító gépeink

      Élhajlítő gépünk:  1 db iBend C135-3100 hidraulikus 8 tengelyes CNC vezérlésű élhajlítógép. A gép beszerzésével a legkorszerűbb élhajlítási feladatok elvégzésére vagyunk képesek. Gyorsaságának köszönhetően hatékonyabb munkavégzésre vagyunk képesek. Komplexebb munkák elvégzését tudjuk vállalni.

      Statisztikai adatok

      Év szakértelem

      Megvalósult projekt

      %

      Hozzáértés

      Referenciáink

      TALÁLJA MEG AZ ÖNHÖZ ILLŐT!

      Célpiacok

      Építőipar

      Ügyfeleink különféle területekről keresnek fel minket. A csőhajlítás korán sem szűkül le egy területre, szolgáltatásunk kiterjed az építő- és a bútoriparra is.

      Közlekedésipar

      Partnereink igényinek kielégítése érdekében korlátok és kerítések gyártásával járulunk hozzá a közlekedésipar fejlesztéséhez.

      Autóipar

      A mezőgazdasági gépgyártás és az autóipar területéről is megbíztak már minket különféle alkatrészek előállításával, elkészítésük nem akadály.

      Egészségipar

      Több mint 20 év tapasztalattal gyártunk fitnesz gépeket professzionális felhasználásra a hazai és a külföldi piac számára.