Korlát, Kerítés gyártás

Csőhajlítás és lakatos munkák mellett a csőlézer vágó gépünknek köszönhetően korlát valamint kerítés gyártással is foglalkozunk.

Magas minőségű kerítés, korlát gyártás

Mit érdemes tudni Korlát és Kerítés gyártási szolgáltatásunkról?

  • Cégünk jelenleg 4db különböző, megbízhatóan működő csőhajlító géppel rendelkezik. Jövőbeni terveink között szerepel a gépparkunk folyamatos bővítése, fejlesztése, hogy egyre gyarapodó megrendeléseinket minél gyorsabban és minél magasabb színvonalon tudjuk teljesíteni.
  • Csőhajlítást az egészen szűk 10mm-es átmérőtől egészen a 130mm-es átmérőjű csövekig vállaljuk. Precízen működő, csőhajlító gépeink segítségével nagy sorozatszámban, megbízható hajlítás és ívelés válik lehetővé.

  Professzionális korlát és kerítés gyártás

  Változatos felhasználás

   • Ügyfeleink különféle területekről keresnek fel minket és veszik igénybe korlát és Kerítés gyártási szolgáltatásunkat.
   • A mezőgazdasági gépgyártás és az autóipar területéről is megbíztak már minket különféle alkatrészek előállításával, amelyek kifogástalan minőségben, a határidőket szigorúan betartva készültek el.
   • Szolgáltatásunk koránt sem szűkül le az előbb említett területekre, szolgáltatásunk kiterjed az építőiparra is.
   • Hajlított csöveink minősége természetesen nagyban függ a felhasznált alapanyagok minőségétől, ezért azokat tapasztalat munkatársaink nagy gondossággal válogatták meg.
   • A csőhajlításhoz használt alapanyaink változatosak, a megrendelő kívánságának megfelelően csöveink készülhetnek szénacél, inox (rozsdamentes acél), alumínium, réz felhasználásával.

   Bármilyen szektor számára

   Miért válasszon minket?

     Gyors árajánlat küldés

     Gyors kivitelezés

     Megbízható, modern géppark

     Bár az egyszerűbb csőhajlítási eljárások megoldhatóak akár házi módszerekkel, azonban professzionálisabb csőhajlítás esetén mindenképp érdemes a megfelelő felszereléssel és technológiával felszerelt szakemberekhez fordulni.

     Csőhajlító gépeink

     4 db NC csőhajlítóval rendelkezünk, melyekkel 10-től 130 mm -ig tudunk hajlítani. 10mm től 70mm-es átmérőig széles szerszám palettával rendelkezünk. Nagy csőhajlító gépünk egy CSM tncb 120.

     Statisztikai adatok

     Év szakértelem

     Hajlítás évente

     Tonna felhasznált alapanyag / év

     Referenciáink

     TALÁLJA MEG AZ ÖNHÖZ ILLŐT!

     Célpiacok

     Építőipar

     Ügyfeleink különféle területekről keresnek fel minket. A csőhajlítás korán sem szűkül le egy területre, szolgáltatásunk kiterjed az építő- és a bútoriparra is.

     Közlekedésipar

     Partnereink igényinek kielégítése érdekében korlátok és kerítések gyártásával járulunk hozzá a közlekedésipar fejlesztéséhez.

     Autóipar

     A mezőgazdasági gépgyártás és az autóipar területéről is megbíztak már minket különféle alkatrészek előállításával, elkészítésük nem akadály.

     Egészségipar

     Több mint 20 év tapasztalattal gyártunk fitnesz gépeket professzionális felhasználásra a hazai és a külföldi piac számára.